Μετατρέπουμε το βάρος του χρέους σε μια δεύτερη ευκαιρία - Δωρεάν Έλεγχος & Συμβουλευτική!

Τι είναι ο νέος Πτωχευτικός νόμος, ο Εξωδικαστικός μηχανισμός και σε ποιους αναφέρονται;

Ο νέος Πτωχευτικός Νόμος ανοίγει το δρόμο για μια νέα κατεύθυνση στην πτώχευση φυσικώνκαι νομικών προσώπων. Πλέον, υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής όλων των χρεών προς οποιονδήποτε, για φυσικά και νομικά πρόσωπα ή απλά για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ στην πραγματικότητα αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για οικονομική σταθερότητα και μια εξαιρετική λύση για τον οφειλέτη για μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός είναι μια ιδανική επιλογή για τους οφειλέτες που έχουν την δυνατότητα οικονομικά να αντιμετωπίσουν το χρέος τους. Στην περίπτωση αυτή, μπορούν να συμβιβαστούν με τους δανειστές τους και να βρουν μια λύση που θα τους επιτρέπει να πληρώσουν σε δόσεις και να κρατήσουν την περιουσία τους!

Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποτελέσει μια πιο γρήγορη και οικονομική λύση από την
πλήρη πτώχευση.

Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ στην πραγματικότητα αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για οικονομική σταθερότητα και μια εξαιρετική λύση για τον οφειλέτη για μια δεύτερη ευκαιρία.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για τον άμεσο έλεγχο της επιχείρησής σας

Απαιτούν εξειδίκευση;

Οι δανειολήπτες/οφειλέτες πρέπει να προσέξουν τους νέους όρους πτώχευσης και να απευθύνονται σε εξειδικευμένους συμβούλους για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της υπόθεσής τους. Η διαδικασία ξεκινά μέσω ειδικής πλατφόρμας όπου δημιουργείται η αίτηση πτώχευσης, εξουσιοδοτείται ο πληρεξούσιος δικηγόρος και επισυνάπτονται τα απαιτούμενα έγγραφα σύμφωνα με το νόμο.

Γιατί με εμάς;

Κατά την Φιλοσοφία μας “Πρώτα ακολουθούμε την Συμβουλή, και μετά την Λύση”. Πολλοί επιχειρηματίες ή ιδιώτες ακολουθούν την λύση χωρίς να είναι βέβαιοι για την ωφελιμότητα της. Στην Holisting Consulting έπειτα από 17+ χρόνια εμπειρίας και έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο έμπιστων δικηγόρων που ειδικεύονται στις υπηρεσίες πτώχευσης προσφέρουμε και τα δύο, μόνο που η συμβουλή έρχεται Δωρεάν!

Σας καθοδηγούμε, σχεδιάζουμε μαζί σας κάθε βήμα στη διαδικασία της πτώχευσης και εκτελούμε όλη την διαδικασία για εσάς!

Άμα δεν είμαι σίγουρος/η;

Στην Holisting Consulting, δεσμευόμαστε να παρέχουμε πλήρη προστασία στα συμφέροντά σας και να εκπληρώσουμε τις ανάγκες σας. Διακρινόμαστε όχι μόνο για τη συνέπεια και την υπευθυνότητά μας, αλλά κυρίως για την ευθύνη που αναλαμβάνουμε για την πλήρη προάσπιση των συμφερόντων σας.

Μην αφήνετε το χρέος να επιβαρύνει τη ζωή σας περισσότερο. Επωφεληθείτε από μια Δωρεάν υπηρεσία ελέγχου επιλεξιμότητας σήμερα και ξεκινήστε τη διαδικασία πτώχευσης με εμπιστοσύνη και ευθύνη.